המצרכים הם:
קקאו אורגני נא
3 אפרסמונים בשלים מאוד
בעיקרון האפרסמון המושלם למתכון הזה הוא מסוג "קרמבו" אבל זה עובד לגמרי גם עם השני.
מורידים את החלק הירוק (לא מקלפים!) של האפרסמונים ומכניסים למעבד מזון חזק יחד עם כף קקאו. אפשר גם יותר, תלוי כמה שוקולדי אתם אוהבים את זה.
בקירור המרקם משתנה מעט והופך למוס. אני אוהבת את זה דווקא באותו רגע, כשזה עדיין במרקם של מעדן שוקולד (לא קר).
תהנו
הצעות הגשה: עם בננה חתוכה/שבבי קוקוס ועוד..